Na een jaar te hebben overgeslagen organiseert woninginrichting van de Kamp dit jaar weer een grote gratis toegankelijke vuurwerkdemonstratie. En wel op zaterdag 18 december aanvang 20.00 uur op het Oranjeterrein in Voorthuizen (het terrein gaat om 19.30 uur open).

Hans van de Kamp kan het niet laten, er komt weer een vuurwerkshow!

Hans van de Kamp: "De ontwikkelingen in de vuurwerkwereld staan niet stil. Vuurwerkcakes tot wel 500 gram kruitgewicht worden verder doorontwikkeld. Onze vuurwerkleverancier Wolff is toonaangevend, diverse polls op internet bevestigen dit. Polls die gingen over: welke importeur levert het mooiste vuurwerk en welke vuurwerklijn heeft de beste prijs/kwaliteit verhouding, het mooiste vuurwerkproduct en de mooiste vuurwerkwinkel. In deze polls komt de leverancier van ons vuurwerk al 3 jaar achtereen als beste uit de bus. En daar zijn wij best trots op."

Daarom dit jaar toch weer een vuurwerkdemonstratie. Omdat het een gezellig evenement is en omdat het voor de consument een extraatje is om kennis te maken met ons assortiment vuurwerk. Tijdens de vuurwerkdemonstratie worden de bezoekers weer uitgebreid getrakteerd op gratis koffie en warme chocolademelk, maar vooral op een uitgebreide bloemlezing van het vuurwerk dat bij Van de Kamp te krijgen is: de hardste knallen, de mooiste bouquetten, spectaculaire cakes, alles gevarieerd in prijs.

Bij de ingang wordt een afsteeklijst verstrekt waarop staat vermeld wat er wordt afgestoken met enkele kenmerken van het vuurwerk zoals het kruitgewicht, het aantal schoten en de prijs. Ook dit jaar is er een prijspuzzel waarmee prijzen te winnen zijn.

Colinda van de Kamp: "Dit jaar wordt de vuurwerkdemonstratie mede mogelijk gemaakt door van de Hul en Luigjes, Sportschool Blankensgoed en Fortune Hotdrinks. En daar zijn wij erg blij mee. Nu nog hopen dat het weer ook weer mee zal werken....."