VOORTHUIZEN - Een weightloss-challenge start 17 maart in sportschool Blankensgoed in Voorthuizen. Doel is om in een groep af te slanken. Veel mensen kampen met overgewicht en willen graag afvallen. Deze groep is een stimulans om met elkaar gewichtsbeheersingsdoelen te realiseren. Een gezond gewicht draagt bij aan een beter algemeen welzijn. Twaalf weken lang worden de deelnemers op de voet gevolgd door ervaren coaches. Elke week worden de persoonlijk behaalde resultaten op een discrete manier bekeken in een daarvoor apart ingerichte ruimte. De deelnemers worden gecoacht en ondersteund en krijgen advies. Tijdens de eerste en laatste bijeenkomst wordt er een bodyscan gemaakt. De methode van afvallen is vrij naar keus. Doel is om gewichtsbeheersingsdoelen te behalen en algemeen welzijn te verbeteren.
Bijzonder aan dit concept is dat het een wedstrijdelement bevat. De deelnemers die procentueel het meest zijn afgevallen komen in aanmerking voor een geldprijs. De challenge-winaars kunnen dus euro’s verdienen met verloren kilo’s. Bovendien beloont sportschool Blankensgoed winnaars met aantrekkelijke prijzen. De deelnemersbijdrage is € 50,- voor twaalf weken.
Kijk voor meer informatie op www.weight-loss-challengevoorthuizen.nl of bel naar 0342-471778. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


In sportschool Blankensgoed start een weight-loss-challenge. Degene die het meest afvalt krijgt een
geldprijs. Deelnemers worden begeleid door ervaren coaches.