VOORTHUIZEN - "De open dag was echt druk. Het was geweldig", vertelt Jaap Visser van Sportschool Blankensgoed enthousiast. Samen met Martijn Ekelschot runt hij de nieuwe sportschool aan Vlasbekje 2 in Voorthuizen. "We zijn allebei gek van sport. Martijn heeft altijd aan waterpolo gedaan en ik aan tennis." De vrienden zijn apetrots op hun sportschool. Visser : "Sportschool Blankensgoed is laagdrempelig. Jong en oud kunnen bij ons sporten. Er wordt rustige muziek gedraaid, het is gewoon gezellig."
 

Ruim vierhonderd belangstellenden namen zaterdag een kijkje in de sportschool. "We hebben een presentatie van de groeplessen, die in mei van start gaan, gehouden. De zaal waar de lessen worden gegeven is nog niet helemaal klaar Aan het eind van deze week wordt de vloer in de zaal gelegd." Begin mei starten de lessen RPM (indoor spinning workout) en Bodypump volgens het programma van Les Mills. Ook worden er buikspierkwartiertjes gegeven voor een mooi en strak sixpackje. Met plezier kijken Visser en Ekelschot terug op de open dag. "Ruim honderd mensen hebben zich tijdens de open dag ingeschreven. Met de honderd inschrijvingen die we al hadden voor de open dag, hebben we ruim tweehonderd klanten. Dat is een prachtig begin."
 

De officiële opening van de sportschool Blankensgoed is begin mei. De sportschool is gevestigd aan Vlasbekje 2 in Voorthuizen. Kijk voor meer informatie ook op www.jouwsportschool.nl.

De open dag bij sportschool Blankensgoed is goed bezocht

foto Jeroen van Zwetselaar